introduction

My photo
tempat menulis bukan melukis

Monday, February 1, 2010

item of the month!

haha, from now, setiap awal bulan aku akan release en item or friend of the month utk tatapan semua. HEE, utk makluman item or friend ini di nilai atas aspek-aspek tertentu sesuka ati aku.
:DD

soo, utk permulaan ni. aku mengisytihar en item of the month ialah :




MACBETH FOOTWEAR!



dulu aku x kenal pn kasut ni. dulu masa aku jalan-jalan kat pavv,
bajet nk cari kasut baru nk ganti kasut converse aku yg da berabad aku pakai.
tiba-tiba aku ternmpk satu jenis kasut ni. SMART dow design dia.
simple but style. HEE. aku pn bajet nk beli laa. tp mak aih, korg tgok sndr laa.
HAHA!


p/s : gambar di upload dari google



tgok laa, mak aih. mahal nak mati dow! xtaw laa kalau korg cakap murah en.
kalau aku nak beli mmg terpakse la korek duit tabung sampai kering. HAHA!

tp sumpah terliur tgok design dia. dia guna nylon as the material, thn dia combine en dgn canvas.
perrgh! syok dow. design dia lak bersepah, just duit nk kena kluar pn bersepah laa.
HEE. aftr few month dr aku jalan-jalan kat pavv tu, baru aku dpt taw.
act kasut ni da SANGAT di gilai mamat-mamat && minah-minah kat sini.
aku pn xtaw sgt laa, knp dorg addict sgt gn kasut ni. HAHA! myb sbb design dia oo sbb sejarah dia. jgn laa tnya aku. aku mmg lemah sikit bab sejarah-sejarah ni.
:DD

minat gila kasut ni. hopefully aku dpt beli satu nnt. ni laa item of the month aku utk bulan ni. ENJOY!





tak-mampu-lagi,
arie



6 comments:

  1. giler mahal ! hahaha , tape ko kan kayoo :DD

    ReplyDelete
  2. simpan duit!simpan duit!ad org nak beli kasut mahal..haha!

    ReplyDelete
  3. tu la pasal!
    :D

    mahal nk mati.

    zaty : pale otak ko aku kaye. mmg tak laa.
    :D kaya dlm peti sejuk byk laa. HAHA!

    ReplyDelete
  4. haha,
    u kn bnyk duit!
    :P
    alaa,nanty u share duit tabung ngn i,
    *mcm ada pulak i,
    tabung pun dh hilang :D
    HAHA

    ReplyDelete
  5. sam : tu laa, nk tggu hasil kebun ni. :D

    gedik : uh? u nk share? malu laa. HAHA!

    ReplyDelete