introduction

My photo
tempat menulis bukan melukis

Monday, January 18, 2010

happy birthday fatrah (;


wohooo~ dah 18 tahun dah bestie aku sorg ni.
:)

aku ni jee yg muda lg, HAHA! act aku nk post ni smlm.
tp penat sgt dow smlm. soo, terpaksa la tunda arini.
mana tak yee, korg byg en. smlm, pagi-pagi buta lg dah bgn.
ayah aku suruh ikut dia g surau. solat subuh weh!
:D

pastu blk dr surau ibu aku ade masak cekodok skit.
dpt laa alas perut sblm aku g birthday tu nnt.
mmg agak lapar laa bila dah smpai kat party tu.
tp, smua tu terubat kut. bilaa aku tgk muka bestie-bestie aku yg da lamaa gila tak jmpe.
(;

then aku pn mkn laa, home-made cake yg miwwa buat.
sedap gilaa dow miwwa! tp sorry la kalau mkn tak byk sgt.
coz aku act tak suka sgt cake. hee, sorry la yea? sbb tu la aku share jee gn ika.
sumpah best nk mati weh, dgn mat ( boyfie fatrah ) tu perrgh! dia gila best dow.
otak gila-gila! HEHE. then ktorg g klcc tgk movie, cerita ADNAN R/SEMPIT
:DD haha, cerita tu da laa lawak gilaa kut. nk mati aku gelak. HAHA!


btw, sorry laa coz aku terlupa nk byr duit ticket tu. HEE, nnt aku byr aku puye gn ika skali k?
aku janji weh. huhu. and lastly, sorry lg coz tak sempat tgk movie tu sampai abis gn korg.
coz aku kena rush g class kat british council tu.
aduy, nasib baik cikgu dia hot. kalau tak dah lama aku ponteng. ( mmg mati kena belasah gn ayah aku, HAHA! )
:))

tengok laa dorg ni, sweet gilaa dow. jeles gilaa aku ni. HAHA!ni laa mat dgn fat. td tu tak nmpk muka si mat ni en? dia gilaa cool weh! ((:
budak ni sibuk jee amik glasses aku, bajet dia comel la pakai glasses aku tu. HAHA!





happy-birthday-fatrah,
aryy

2 comments:

  1. tpi bdk yg amik glasses you tuh,comel la
    :D
    asl tk cple jea ngn dia?
    mesti sweet :)

    ReplyDelete