introduction

My photo
tempat menulis bukan melukis

Saturday, January 9, 2010

'sejarah' tercipta!

fuhh! bak kata org-putih tu ape. UNBELIEVIBLE!
:DD first time sejak kuar dari negeri bawah tanah ( saser ) aku dapat tgk mcm mne matahari terbit. HAHA! ni sejarah penting kut. utk adik-adik yg amik pmr tu, baik salin nih.
HEE~

lepas je smyang SUBUH! ( bangga weh! haha! ) aku terus menjejak en kaki kat rumput luar rumah.
jogging beb! yela, dah berumur ni biasa laa. penyakit byk so kena la jage limit lemak-lemak
yg dah berkepul kat dlm badan ni. HAHA.


act, ni tak best pun. just nk share skit.
sbenar ye nk ckp, " thanks guys, i hav a great time today " :)

sape yg pandai gitar kat sni? aku? sumpah tak lgsung kut. HAHA!
tadi aku teman mmber comel aku g beli gitar. ( ehem! diba, McD satu! HAHA ) penat gila laa, tp best kut. da lama gila tak jmpe dorg. eh? lama ke? mcm baru jee. HEE.


ko tgk laa sndr,
suka sgt gn gitar baru dia tuh, nta mne timbul minat nk main ni aku pn tataw.


ni laa dorg, HEYY! aku kluar gn boys jgk taw. tp dorg malu nk amik gmbr tadi. HAHA!
so dorg ddk tepi jelaa.
BUT BUT, kalau ade yg interested gn dorg bole terus bgtaw aku. aku ley recmmnd en.
:)
tp yg baju purple tu susah skit la. HAHA!
thanks paeh, budak kecik aku baru kenal, diba, nisa, and and ika. HEHE.
love u all.
till we meet again.



sakit-kaki-tawaf-tiga-kali,
aryy

2 comments:

  1. budak baju purple dia punya lah tu
    hahaha ;DD

    ReplyDelete
  2. HEYYY! bukan la wey, bukan bukan.
    dia bkn aku punye
    :)

    ReplyDelete