introduction

My photo
tempat menulis bukan melukis

Thursday, January 14, 2010

mamat ouh mamat

kisah ye begini, masa frst day aku dtg kat driving academy. alaa, masa yg kena dgr talk 5 jam tuh.
aku ade laa kenal dua org member. ( BOY ok? )
gilaa best kut dorg, let me introduces them frst k? sorg tu nama pa'an, and another one is zahid.
nama cm budak baik en?
korg sgt silap laa kalau ckp cmtuh. HAHA! otak dorg satu geng gn aku dow. GILA!

then aku pun mkn and borak gn dorg , selang dua saat jee mst GELAK mcm org gilaa.
:D HAHA!
pntang nmpk girl hot skit, mula laa gedik nk kacau. aku pun join la.


tp aku baik skit arr, kacau skit jee. xde niat lain pun. just nk mmenuhi masa bosan.
HEE~! kang mara lak budak gedik tuh.
:PP

then masuk laa class dia. MAK AIH! bosan nk mati, even ktorg gelak jee kat blkg kutuk-kutuk cikgu yg bg speech tu. ( cikgu ka? cikgu la kut. HAHA! )
soo, ape lg bermula otak jahat nk kacau org.

tiba-tiba jee en, ade girl pakai bj merah masuk. FUHH! gila babi dow, yg zahid ni lak.
tak pasal-pasal da stim tgk minah tuh. HAHA! yg tak leh bla tuh, tiba-tiba, ade org pggil nma dia.
PERGH! zahid syok gila lah. dpt taw nama dia. err, tak silap aku.
nama dia NURUL NADHIRAH. yg ta ley bla, nma same gn adik aku lak tuh. tp aku snyap je laa.
kang tak pasal-pasal adik aku jd lak mgsa si zahid tuh.
:DD

thn, ke-bosan-an melanda lg. aku terusha budak sbelah aku ( jauh sikit laa, bkn btul-btul sbelah krusi aku. macha yg duk sbela aku. HEE ) walawei~! dia pakai baju hitam. muka lak cm shasha bashir dow. HAHA. aku pn ckp laa kat pa'an, " ade budak cun dow! "
pa'an pun, " yela weh! perrgh! "

then time rehat, ktorg tak abis-abis kacau minah 'shasha' tuh. HAHA! aku rasa minah tu mst begang kut. yela, sikit-sikit ktorg pggil. " sha sha shasha! " HEE. gedik en ktorg?
thn msk la kelas blk, mak aih bosan laa lg.
nasib baik laa si zahid tuh muka tebal nk mati. selamber dek dia jee buat lawak kuat-kuat.
HAHA. kadang-kadang satu kelas tu gelak.
:))

tiba-tiba en, macha sbela aku pn nk buat lawak gak, KUAT lak tu dia ckp. tp kesian. xde pn org gelak. HAHAHA!
nak di jadi en cerita yg best, during tat class. ktorg kena sign buku kedtgan dia.
yg lg BEST! kat buku tu ade nama penuh + alamat semua org. HEE.
ape lg, bila sampai jee buku tu kat ktorg. smgt gila cr nama betul budak 'shasha' tuh.
HAHA! siap ktorg kira kerusi lg nk taw punya pasal.
:DD

thn, terjmpa satu nama ni. MUNIRAH BT OMAR. bila taw jee nme dia, pa'an terus GELAK kuat nk mati. HAHA! aku terus pukul si pa'an nih, " tak baik dow gelak en nama org. HAHA! "
bilaa blk jeek, nmpk je si mun tuuh. ktorg pn ape lagi. " mun! mun! mun! "
HEEE~ aku sgt yakin dan percaya ( eh? asal cm kenal ayat ni? ayat cikgu rosli dow! haha! ) dia mesti marah gila kat ktorg, HEHE. mun, kalau u baca ni. soryy sgt dow. ktorg just bosan. soo, nak buang rasa bosan tuh. u lak jd mangsa. :P

the best part is, blk jee umah. aku pn cari laa dia kat fb 'coz nk minta maaf dow,
yelaa. da kacau anak dara org weh. HEE. nasib baik laa dia cm OK jee.
lepas satu beban kut,
:)

ku ingat en cerah sampai ke petang, rupa ye hujan di tgh hari. HEE.
tiba-tiba boyfie si mun ni. mgamuk kat page aku. HAHA! dia bajet aku goyang arr dia ckp cmtu.
aku gelak jee baca cmmnt dia tuh. soryy la bro, org lain bole laa lu nk bg cuak. now u ar facin aryy weh. :DD FYI, aku bukan nk ngorat girl ko pn, AND aku sgt tak suka amik girl org. 'coz i know how its feel. its SUCK! HEE. aku mmg kacau dia, but just sbb BOSAN, n nak lepas en kebosanan tuh. haha.

lepas dia mara-mara, aku cool jek ( ceh, nk poyo skit. HEE ) aku pn cmmnt laa kawan mun ni. ( aku ade kenal sorg kawan dia. BARU je kenal. HEE )
weh aina, bgga la skit i nk introduce u ni.
HAHAHA!

nama dia aina ghani, dia puye la smgt. dia lak g sound mamat poyo tu td, nk taw nama mamat tu?
xpe laa, xpayaa laah. HEE. thn aina ni lak g backup aku. LAGI laa angin mamat tuh. kwn gf dia sndr back up aku. klaka dow, so kalau nk taw dgn lg detail, call la aku.
:)) nk nmbr? mntak la bro, xde mulut ka? HAHA.

soryy la, agak pnjg post kali nih. saje nk share gn korg. tats all babe,
till we meet again plus, THANKS aina. (; u ar great girl weh. ( jgn nk bgga lak u. HEE! )



p/s: to tats mamat, nxt time chill la bro. mcm la ko xde langsung cmmnt gn girl? tipu la weh. aku tgk page ko bole tahan gak gn girl. HAHA.



great time,
aryy

8 comments:

  1. pergh.. x leh blar...mmg ko btul aryy ar...ehe

    ReplyDelete
  2. gilaaa ah kau.sanggup cari budak tu kat fb.HAHA.bengong betul :D

    ReplyDelete
  3. HAHA! smgt nk buat kwn dow.
    :D

    bkn slalu pn aku buat.
    HEE~

    ReplyDelete