introduction

My photo
tempat menulis bukan melukis

Monday, January 25, 2010

introducing!

jgn tgk lama-lama, muka aku cam gay. HAHA!



ok ok, aku taw korg da lama tggu gmbr dia nih. HAHA!
mcm yg aku dah bgtaw and like i already promised. aku da upload gmbr teacher tuition aku.
:DD

tuition lg ka aku ni? mmg tak laa. HEE.
ni laa yg nama zoe tuu. comel en dia? best dow bljr gn dia.
:)

nnt korg join la aku bljr kat sni. leh buat memekak kat sna. AHAK!





panas melecur :
cam ni dow, td masa aku tggu lrt kat pasar seni, aku ade prasan sorg keling ni ushar jee dr jauh. dia jantan la woy! HAHA! pastu, dia dr platform sbelah, tiba-tiba dtg kat platform aku. pastuh, dia jalan blkg aku. aku da tak sedap dah. da laa muka dia cam perogol dow. EEEEUW~ thn, dia bole lak diri kat sbelah aku. siap baik puyee pose, sandar kat tiang tuh. aku da start menyampah dah. HEE. out of the blue! dia sedap jee mengeliat, lamaa lak tuh. yg kima* yee, siap nmpk pusat + bulu-bulu **t*. pund*k dow! GELI nak mati aku.
HAHA!




binawe,
ararirarie

4 comments:

  1. haha,
    eh kirim slm kt keling tuh,
    ckp i nk number?
    haha,
    eh,cikgu u comel :D

    ReplyDelete
  2. HAHA! gedik jee nk nmbr dia en?
    :DD

    yup yup. nk kenal gn dia tak?
    dtg la tmpt i bljr ni.
    leh bljr skali kut.
    HEE

    ReplyDelete
  3. weh, peminat tambah lagi sorang! HAHA :D

    ReplyDelete
  4. HAHA.
    weh, bile nk invite aku?
    :D

    ReplyDelete