introduction

My photo
tempat menulis bukan melukis

Thursday, May 13, 2010

ganja?

welcome back fatso!
aduy, dah lama tak menaip kat sini.
berhabuk semua. EH? taik cicak pun ada!
HAHA!
fuh fuhhh~!

ckp pasal taik ni, teringat benda taik jadi semalam.
mmg TAIK gila. benda yg jadi tu taik, benda jadi tu pun sbb taik.
? ?
tak paham?
BM aku mmg keling skit. HAHA
keling?
doctor keling!
bkn racist. tp mmg sakit hati.

aku taw la kau pandai. ko hebat dah jd doc semua.
tapi perlu ke ko bongkak sombong dan kunun hebat?
ko tggu la lagi 7 tahun. kita lawan gaji. ((:

EH?
dah dah, ni bkn masa nk story aku dpt scholar ke tak.
sambung study mana semua.
tak suka la ckp bnda ni. takut ade salah phm.
:)

sambung sambung.
dah melalut lak.
semalam.
aku g medical check up.
ada la sbb dia. haha.
g hosp kerajaan tak boleh lak.
aku dah sakit hati.
AKU BUKAN WARGANEGARA KE?

g swasta.
ade few test kena buat.
x-ray and stuff yg normal la.
tapi, ade lak dua ni.
test HIV and DRUG.
adoooooi
:D

settle amik darah and urine semua.
fuh.
makan mamak jap.
dtg blk hosp.
nak amik result en. tgok tgok. terkebil aku.

HIV test : NEGATIVE
drug test : POSITIVE

wtf? WTF?
( honestly la. even negative HIV, tu yg aku cuak gila sbnr ye. )
HAHA
sory la yea. life teenager
:P

aku ni muka penagih ke?
doc tu langsung tak pikir.
babi la.
taw la muka aku jahat.
nasib tak bertumbuk kat dlm hosp tu.
HAHA






shit,
aryy

4 comments:

  1. pergh, kesian ko ouh :D
    so, camne ko lepas nih??
    huhu,

    ReplyDelete
  2. drug addict sial kau!!hahahaha

    ReplyDelete
  3. haha.
    :D
    kena buat lagi sekali la do

    ReplyDelete